Clenix sparrauspäivä

Ensimmäinen sparrauspäivä saa kiitosta

Voit lukea jutun myös Keudan sivuilta

Tuusulalaisen Clenix Oy:n yrittäjä on tyytyväinen: Kasvupolun ensimmäinen sparrauspäivä on antanut uusia ajatuksia ja kehittämisideoita.

Kasvu Open, Keski-Uudenmaan Kasvupolun ensimmäinen sparrauspäivä 6.5. on pidetty innostuneissa merkeissä. Liiketoiminnan kehittämistä tukevaan, maksuttomaan sparraukseen osallistuu yhteensä 15 yritystä. 

Tuusulalainen siivousalan yritys Clenix Oy on yksi Kasvupolulle osallistuvista yrityksistä. Yrittäjä Eija Tammisen mukaan yritys haluaa kehittää ja kasvattaa liiketoimintaansa kestävään ja vastuulliseen suuntaan.

”Olemme viime vuodet kehittäneet erityisesti kemikaalitonta siivousta. Testien mukaan asiat ovat menneet oikein. Pitkän yrittäjänä toimimisen jälkeen kaipasin ulkopuolista näkemystä, joten hakeuduin sparraukseen”.

Tammisen mukaan jo sparraukseen valmistautuminen on ollut hyödyllistä ja on edellyttänyt yritykseen ja sen toimintaan, muun muassa palveluiden tuntihintaan, paneutumista. Sparraajat hän kokee todella hyviksi.

”Sain päivän eri sparrauksissa uusia ajatuksia ja kehittämisideoita. Sparraajat osuivat yrityksen kasvun kipeisiin kohtiin esimerkiksi siihen, mihin suuntaan markkinointia kannattaisi viedä”, Eija Tamminen kertoo.

Keuda-yhteistyöstä kiitosta

Ensimmäisen sparrauspäivän alussa kaikki Kasvupolulla mukana olevat yritykset pitchasivat liiketoimintansa ytimen muille osallistujille. Ennen sparrauspäivää järjestetyssä Meet & greet -tutustumistilaisuudessa Keuda tarjosi siihen myös pitchauskoulutusta. Sen piti yrittäjä Petra Pulkkinen, Opineo Oy.

”Pitchauskoulutuksesta oli minulle valtavasti hyötyä, jotta sain esitysrungon selkeäksi ja puheen pysymään aikataulussa. Myös muiden osallistujien pitchausten kuuleminen oli hyödyllistä”, Tamminen toteaa.

Seuraavaksi hän aikoo työstää sparrauspäivästä saamiaan vinkkejä.

”Lähden nyt rakentamaan ja miettimään asioita elokuussa pidettävää toista sparrauspäivää varten”, Tamminen suunnittelee.

Eija Tamminen on tyytyväinen yhteistyöhön Keudan kanssa.

”Haluan kiittää Keudaa viime syksynä toteutetusta kemikaalittoman siivouksen projektista. Siihen liittyvän testauksen toteutimme yhteistyössä Keudan – ja tilat tarjonneen Jatsi Oy:n – kanssa Järvenpään sosiaali- ja terveyskeskuksen JUST:ssa. Toivon yhteistyön jatkuvan”, Eija Tamminen hymyilee.

Sparraustapaamiset hyödyllisiä

Kasvupolkua organisoivan Kasvu Openin kasvupolun projektipäällikkö Katri Rutanen kertoo sparraajien saaneen ensimmäisessä sparrauspäivässä kiitosta positiivisesta haastamisesta.

”Moni sparraukseen osallistuneista kertoi olleensa positiivisesti yllättyneensä tapaamisten hyödyllisyydestä. Osallistujat kertoivat vievänsä käytäntöön muun muassa markkinointiin ja asiakasstrategian kehittämiseen sekä asiakaslähtöiseen suunnitteluun liittyviä asioita”, Rutanen toteaa.

Maksuttoman sparrauksen kasvuyrityksille mahdollistavat Kasvupolku-kumppanit yhdessä Kasvu Openin valtakunnallisten kumppanien kanssa.

Keski-Uudenmaan Kasvupolun kumppanit ovat: Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy Keuke, Uudenmaan TE-toimisto, Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, Keuda, Uudenmaan liitto, Uudenmaan Yrittäjät ja Helsingin seudun kauppakamari.

Lue myös:

Koronapositiivisten asiointitiloissa Järvenpäässä testattiin kemikaalittoman siivouksen tehoa

Keuda onnittelee Kasvupolulle valittuja yrityksiä | Keuda.fi

Teksti: Anne Öhman anne.ohman (at) keuda.fi

Scroll to Top