Yritys

Clenix Oy on vuonna 2003 perustettu keskisuuri perheyritys emmekä kuulu mihinkään ketjuun. Tavoitteemme on pysyä asiakkaita palvelevana sekä joustavana yrityksenä. Kasvamme vain ja ainoastaan tämän tavoitteen mukaan.

Siivouspalvelumme piiriin kuuluvat koti-, yritys- ja raivaussiivoukset sekä desinfioinnit. Teemme työmme takuutyönä. Tuholaistorjunta-asiakkaillemme tarjoamme ammattitaitoista ja asiantuntevaa tuhoeläintorjuntaa 30 vuoden kokemuksella. “Muurahaisia jo toisessa polvessa”.

Sopimuksemme perustuvat aina asiakkaan tarpeisiin ja tuotantotehokkaan organisaatiomme ansiosta veloituksemme pysyvät kohtuullisina. Yksityistalouksille työmme oikeuttaa kotitalousvähennykseen verotuksessa. Asiakastyytyväisyyttä pidämme yllä hyvällä palvelulla, ammattitaidolla, koulutuksella sekä asiakasmielipidekyselyillä.

palvelua asiakkaan parhaaksi Clenix Oy

Koti- ja yrityssiivoukset

Clenix Oy Eija Tamminen

Eija Tamminen (Yrittäjä)

p. 050 352 5081
eija.tamminen(at)clenix.fi

Tuhoeläintorjunta

Clenix Oy Mikko Tamminen

Mikko Tamminen (Yrittäjä)

p. 050 503 5200
mikko.tamminen(at)clenix.fi

Clenix Oy Mikko Tamminen

Matti Tamminen

p. 050 503 5201
matti.tamminen(at)clenix.fi

Ympäristöystävällisyys

Clenix ympäristöystävällisyys

Osallistumme luonnon säästämiseen omalta osaltamme. Meille on tärkeää kodin siisteyden lisäksi perheenjäsenien hyvinvointi, ympäristöystävällisyys sekä työntekijöiden hyvinvointi työssään.

Clenixin pesuaineet ovat ympäristöystävällisiä. Käytämme siivouksissa mikrokuituliinoja, jotka mahdollistavat siivoukset hyvin pienillä pesuainemäärillä. Siivous tehdään puhtailla välineillä ja osa välineistä sailytetään asiakkaan kotona. Pesuaineemme eivät myöskään allergisoi. Liikumme pareittain ja päivittäiset asiakaskohteemme ovat hyvin lähellä toisiaan, täten pyrimme minimoimaan liikenteestä aiheutuvia päästöjä.

Voit tilata myös lahjakortin meiltä, ota yhteyttä.
Lahjakortti lähetetään Clenixiltä.

Clenix Oy
Kuusamantie 15 A
04330 Lahela
Y-tunnus 1862973-9
clenix(at)clenix.fi