Usein kysyttyä

Tarvitseeko siivota ennen tuloanne?

Ei tarvitse. Me olemme teitä varten. Elämä on kiireistä ja etukäteen ei kannata stressata siistijän tuloa. Mikäli ehditte leluja kerätä lattioilta laatikoihin, se helpottaa, mutta sitäkään ei tarvitse tehdä, me kyllä teemme sen. 

Mitä siivouksen sisältyy?

Imurointi, lattioiden pyyhintä, pölyjen pyyhintä, wc- ja pesutilojen sekä keittiön siivous. Tämän lisäksi ovia, karmeja, listoja, peilit, tahrojen poisto. Saatte kotiinne perhekansion, johon yhdessä teemme kanssanne selvityksen kotinne siivouksesta.

Olen riskiryhmässä, perheessämme on vakava sairaus, voiko täällä siivota?

Kyllä voi. Otamme kaikki sairaudet huomioon ja aikataulutamme tulomme tilanteiden mukaan. Emme tule sairaana siivoamaan. Mikäli epäilemme, että olimme tilassa, jossa oli sairastunut ihminen juuri ennen teidän siivoustanne, siirrämme siivoustanne ja tulemme myöhemmin.

Millaisia pesuaineita ja välineitä käytätte?

Tulemme aina puhtailla välineillä ja käytämme mikrokuituliinoja siivouksessa. Siivoamme ilman kemikaaleja, mutta ne vähät pesuaineet, mitä käytämme, ovat luontoystävällisiä.
Suursiivouksissa käytämme erilaisia koneita ja pesuaineita eri kohteille ja pinnoille, vahingoittamatta pintojanne.
Mikäli haluatte täysin hajusteettomat pesuaineet, se onnistuu.

Meillä on koira ja kissa, miten toimitaan?

Kaikki lemmikit sopivat meille. Ilmoitathan meille, mikäli kodissanne on lemmikki ja osaamme varautua etukäteen.

Tuleeko meille aina samat siistijät?

Periaatteessa kyllä. Siivoamme pareittain ja tietyllä parilla on vakio perheryhmä. Toki tulee lomia ja poissaoloja myös työntekijöille ja tällöin paikkaamme toisiamme. Olemme pieni yritys, joten tulemme vuosien saatossa teille tutuksi.

Voivatko lapset tulla koulusta suoraan kotiin, vaikka siivoajat ovat sisällä?

Kyllä voivat ja eivät häiritse meitä ollenkaan.

Saammeko tarkan kellonajan, milloin tulette?

Kotinne laitetaan rekisteriimme tietylle paikalle ja kun kaikki menee aikataulujen mukaan, tulemme suunnilleen samaan aikaan. Aamun aika klo 08:00 on tarkka kellonaika.
MUTTA: Aikataulumme voivat muuttua, koska perheitä sairastuu ja joukossamme on myös riskiryhmäläisiä, jotka joudumme ottamaan huomioon päivän aikataulutuksessa. Meille voi aina laittaa tekstiviestin aamulla ja kysyä tarkkaa tuloaikaamme.

Mitä jos kodissamme on ollut jokin sairaus?

Kaikki sairastumiset tulee ilmoittaa meille. Otamme huomioon sen siivouksessamme, sekä päivän asiakastyöskentelyssämme.

Scroll to Top