Arvot, joiden mukaan toimimme

Lakisääteisyys

Vastaamme kaikista lakisääteisistä työnantajan velvoitteista ja halutessanne saatte niistä todistuksen. Clenixillä on vastuuvakuutus vahinkojen varalta. Clenix on merkitty ennakkoperintä-,  työnantaja-  ja alv-velvollisten rekisteriin. Pyydettäessä toimitamme verovelkatodistuksen. Jos tapahtuu muutoksia, olemme velvoitettuja ilmoittamaan asiakkaalle. Verotustiedot voitte tarkastaa yritys- ja yhteisötietojärjestelmästä, Y-tunnuksemme on 1862973-9.

Työntekijöiden arvostus

Arvostamme jokaista palveluhenkilöämme. Kunnioitamme kaikkia työntekijöitämme ja valitsemme heidät huolellisesti. Tarkistamme aina uusien työntekijöiden taustat. Palveluhenkilöillämme on vaitiolovelvollisuus.

Ympäristöystävällisyys ja kasvu

Osallistumme luonnon säästämiseen omalta osaltamme. Meille on tärkeää kodin siisteyden lisäksi perheenjäsenien hyvinvointi, ympäristöystävällisyys sekä työntekijöiden hyvinvointi työssään.

Clenixin pesuaineet ovat ympäristöystävällisiä. Käytämme siivouksissa mikrokuituliinoja, jotka mahdollistavat siivoukset hyvin pienillä pesuainemäärillä. Siivous tehdään puhtailla välineillä ja osa välineistä säilytetään asiakkaan kotona. Pesuaineemme eivät myöskään allergisoi. Liikumme pareittain ja päivittäiset asiakaskohteemme ovat hyvin lähellä toisiaan, täten pyrimme minimoimaan liikenteestä aiheutuvia päästöjä. Tavoitteemme on pysyä asiakkaita palvelevana sekä joustavana yrityksenä. Kasvamme vain ja ainoastaan tämän tavoitteen mukaan.

Scroll to Top